top of page

BROSTE COPENHAGEN

Broste Copenhagen er vores hygge-leverandør. Puder, plaider, lanterner, kopper, krus, tallerkner og meget mere af alt det vi indretter med har vi valgt fra Brostes spændende kollektioner.

Broste har københavner-rødder helt tilbage til 1955. Er flittige opdagelsesrejsende ude i den store verden når de skal hente inspiration til nye produkter, men sørger altid for at den-der-skandinaviske signatur findes i alt hvad de skaber - og som vi synes passer så fint både inde og ude hos os.

KASTBERG IS

Vi ville gerne give Københavnerne (og alle andre selvfølgelig) en helt særlig is-oplevelse. En is, der smagte af mere og ville noget andet. Vi måtte helt til Silkeborg, hvor vi fandt det lille ismejeri som drives af Joachim.  En meget ung ildsjæl som kompromisløst laver is af råmælk fra et lokalt osteri hvor køerne går frie & friske, solidt håndværk og masser af nysgerrighed. Ingredienser der tilsammen bliver til den blødeste, italiensk inspirerede mælkeis og de vildeste sorbeter.

Vi har mange smagsvarianter.  Så du kan både finde dine yndlinge og smage nyt. Men afhængig, det blir’ man.

OMHU/NØRRE SØBY 

Vi taler om charcuteri af den fineste slags. Og midt på Fyns land, i Årslev, går der gode mennesker rundt og holder fast i store tanker. Om hvad nordisk håndværk skal være og hvordan man kan fortolke på disse stærke traditioner så at ædelt gammelt bliver tilført spændende nyt. De begynder selvfølgelig ved at arbejde med de bedste råvarer fra vores egne spisekamre. Uden allergener, gluten og laktose. Derefter tørsaltning eller stenovnsrygning – og altid tilsat god tid og den særlige fynske omhu.eg er et afsnit. 

NØRREBRO BRYGHUS

Vi har lånt lidt kant fra Nørrebro. Iværksætteri & ildsjæleri, der kan smages og derfor flyder der økologisk fadøl fra Nørrebros Bryghus i vores haner.

De brygger kvalitet med kærlighed og vi kunne ikke stå for den skønne smag de kan fremtrylle af malt & humle. Øl der passer fint til sommerdage i Kongens Have, med eller uden mad.

Og spørger du, så har vi også et mindre udvalg af deres specialøl på flasker. Kælderkolde, naturligvis.

bottom of page