
Om os
Forår eller sensommeraften, sol eller regn; vi står klar alle dage fra april til september.
Med et ønske om at samle velsmagende mad, god kaffe og lokale produkter under et unikt tag i København blev Herkules Pavillonen til det sted, som vi kender i dag.
Det er en særlig bygning i en helt særlig have, et stykke dansk kulturhistorie, som sætter nogle helt særlige krav for, hvordan stedet forvaltes. Her ønsker vi at skabe rammerne for et uprætentiøst åndehul i byen, hvor både nye såvel som stamgæster føler sig hjemme.
Vi har nøje udvalgt vores produkter, hvad end der er tale om interiør eller råvarer, og vi sætter en ære i at arbejde med lokale leverandører og producenter. Vores mad er hjemmelavet med stor omhu fra bunden for at sikre ønsket om høj kvalitet.
Besøger du Herkules Pavillonen, bestiller du ved vinduerne i den hyggelige gårdhave. Her står vores dygtige og imødekommende kolleger klar til at finde lige det, du har lyst til - morgenmad, is, frokost, hjemmebagt kage eller et koldt glas vin. Vi tager ikke imod bordreservationer, men har ca. 200 siddepladser.