top of page

FORÅR/SOMMER AFTEN MENU I HERKULES PAVILLONEN

MENU forår/sommer 2022 

  

Forret  

  

Koldrøget laks med sprøde salater, æble, fennikel, citroncreme og rugbrødstuille

 

 Hvide asparges med smilende æg, ristede mandler og salsa verde  

Tilkøb: håndpillede rejer kr.35,-  

 

Gazpacho med pisket gedeostecreme hertil

sprød toast med oliventapanade og coppaskinke

  

Der serveres hjemmebagt kærnemælksbrød og smør til alle forretter  

  

Hovedret  

  

Torsk med sprødt urtelåg, syltede og rå fennikel, brunet smør med citron og hasselnødder

  

Rosastegt lammekrone, braiseret fennikel, selleripure og minitærte med løgkompot og tomater 

 

Kalvemørbrad med gulerodspuré, nye små grønsager, bagte løg og rødvinsglace  

  

Alle hovedretter serveres med kogte nye kartofler  

  

Ost  

Oste tallerken med hjemmebagt knækbrød og sylt  

  

Dessert  

 

Herkules pavlova med frugt i sæson, luftig vaniljefløde og sorbet  

 

Sommerkage med friske bær, saftig mandelbund, chokolade og hyldeblomstcreme 

 

Chokoladekage Gateau Marcel med syltede rarbarber og is  

 

3 retter pris 415,00 kr./ ekstra forret/ost   85,00 kr.  

 

Lokaleleje inklusive afgifter 5.500,00 KR  

Opdækning med dug, sevietter og blomster 600,-

Minimum 20 personer  

bottom of page