FORÅR/SOMMER AFTEN MENU I HERKULES PAVILLONEN 2019




Forår/sommer menu
Forretter
Koldrøget islandsk laks med havtorn, dildmajo, sprøde salater og ristet rugbrød
Bisque af hvide asparges med håndpillede rejer, ristede mandler og syltede små løg
Lyngrillet oksemørbrad med bagte cherrytomater og estragoncreme
Der serveres hjemmebagt kærnemælksbrød og smør til alle forretter
Hovedret
Torsk med sprødt urtelåg med bagte peberfrugter, spinat og ristede mandler
Unghane farseret med grønne urter, bagte rarbarber, kantareller, ærter og nye kartofler med løvstikke
Kalvefilet med selleripuré, grønne grillede asparges, friskbælgede ærter, nye kartofler og glace
Dessert
Melonsalat med honning med sorbet og hindbærmarengs
Mandelkage med citron og rosmarin og brombærcreme
Jordbær, flødekaramel og vaniljeis
Ost med hjemmebagt knækbrød og syltede stikkelsbær
Manchego og Brie de meaux 85,- kr. per person
Aften 3 retter pris 420,00 KR
Lokaleleje inklusive afgifter 5.000,00 KR
Minimum 20 personer