FORÅR/SOMMER AFTEN MENU I HERKULES PAVILLONEN
MENU forår/sommer 2022
 
Forret 
  
Koldrøget laks med sprøde salater, æble, fennikel, citroncreme og rugbrødstuille
Hvide asparges med smilende æg, ristede mandler og salsa verde
Tilkøb: håndpillede rejer kr.35,-
 
Gazpacho med pisket gedeostecreme hertil
sprød toast med oliventapanade og coppaskinke
 
Der serveres hjemmebagt kærnemælksbrød og smør til alle forretter 
 
Hovedret 
 
Torsk med sprødt urtelåg, syltede og rå fennikel, brunet smør med citron og hasselnødder
 
Rosastegt lammekrone, braiseret fennikel, selleripure og minitærte med løgkompot og tomater
Kalvemørbrad med gulerodspuré, nye små grønsager, bagte løg og rødvinsglace 
 
Alle hovedretter serveres med kogte nye kartofler 
 
Ost 
Oste tallerken med hjemmebagt knækbrød og sylt
 
Dessert 
Herkules pavlova med frugt i sæson, luftig vaniljefløde og sorbet
Sommerkage med friske bær, saftig mandelbund, chokolade og hyldeblomstcreme
Chokoladekage Gateau Marcel med syltede rarbarber og is
3 retter pris 415,00 kr./ ekstra forret/ost 85,00 kr.
Lokaleleje inklusive afgifter 5.500,00 KR 
Opdækning med dug, sevietter og blomster 600,-
Minimum 20 personer