FORÅR/SOMMER AFTEN MENU I HERKULES PAVILLONEN 2020

Forret 

 

Koldrøget laks med rygeostcreme, frisk ærtepesto, sprøde radisser og kartoffelchips   

 

 Bisque af hvide asparges med håndpillede rejer, ristede mandler og syltede små løg 

 

Sprød tartelet med friskplukket kylling, cremede nye grønsager og grønne urter 

 

Der serveres hjemmebagt kærnemælksbrød og smør til alle forretter 

 

Hovedret 

 

Torsk med sprødt urtelåg, syltede og rå fennikel og cremet skaldyrsbisque 

 

Rosastegt lammekrone, selleripure, minitærte med løg, tomater og oliven, braiseret fennikel og glace  

 

Kalvemørbrad med gulerodspuré, nye små grønsager, bagte løg og rødvinsglace 

 

Alle hovedretter serveres med kogte nye kartofler 

 

Ost 

Oste tallerken med hjemmebagt knækbrød og sylt 

 

Dessert 

 

Herkules pavlova med frugt i sæson, luftig vaniljefløde og sorbet 

 

Jordbærkage med saftig mandelbund, chokolade, hyldeblomstcreme og friske jordbær 

 

Chokoladekage Gateau Marcel med syltede rarbarber og is 

 

3 retter pris 420,00 kr/ ekstra forret/ost  85,00 kr 

Lokaleleje inklusive afgifter 5.000,00 KR 

Minimum 20 personer 

KÆRE GÆSTER

VI HAR ÅBNET MED KAFFE, HJEMMEBAG, SANDWICH, SMØRREBRØD, KASTBERG IS, LÆSKEDRIKKE, ØL OG VIN

ÅBENINGSTIDER:

MANDAG TIL SØNDAG

FRA KL. 9.00 TIL KL. 19.00