COFFEE CULTURE EATERY
FORÅR/SOMMER AFTEN MENU I HERKULES PAVILLONEN




MENU forår/sommer 2022
Forret
Koldrøget laks med sprøde salater, æble, fennikel, citroncreme og rugbrødstuille
Hvide asparges med smilende æg, ristede mandler og salsa verde
Tilkøb: håndpillede rejer kr.35,-
Gazpacho med pisket gedeostecreme hertil
sprød toast med oliventapanade og coppaskinke
Der serveres hjemmebagt kærnemælksbrød og smør til alle forretter
Hovedret
Torsk med sprødt urtelåg, syltede og rå fennikel, brunet smør med citron og hasselnødder
Rosastegt lammekrone, braiseret fennikel, selleripure og minitærte med løgkompot og tomater
Kalvemørbrad med gulerodspuré, nye små grønsager, bagte løg og rødvinsglace
Alle hovedretter serveres med kogte nye kartofler
Ost
Oste tallerken med hjemmebagt knækbrød og sylt
Dessert
Herkules pavlova med frugt i sæson, luftig vaniljefløde og sorbet
Sommerkage med friske bær, saftig mandelbund, chokolade og hyldeblomstcreme
Chokoladekage Gateau Marcel med syltede rarbarber og is
3 retter pris 415,00 kr./ ekstra forret/ost 85,00 kr.
Lokaleleje inklusive afgifter 5.500,00 KR
Opdækning med dug, sevietter og blomster 600,-
Minimum 20 personer