
Frokost
Serveres tirsdag - søndag fra 12.00 - 15.30 Sammensæt små og store tallerkener efter sult og selskab
Små tallerkener
Brød
Surdejsbrød med fransk smør
35Â kr.
Oliven
Marinerede blandede oliven med citronskal og timian
45Â kr.
Hummus
Hjemmelavet hummus på danske Ingrid ærter med sprøde grønne sager
85Â kr.
Store tallerkener
Røget laks og hjemmelavet friskost
Skiver af røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse, hjemmelavet friskost og radisser. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
145Â kr.
Nye kartofler, grønne salater og ærter
Nye kartofler, ærtecreme og friske ærter, sprød salat, smilende æg og revet ost. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
135Â kr.
Burrata, tomater og hindbær
Burrata fra La Treccia med friske og bagte tomater, hindbær, mynte og basilikum. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
142Â kr.