top of page

Frokost

Serveres tirsdag - søndag fra 12.00 - 15.30 Mandag er køkkenet lukket Sammensæt små og store tallerkener efter sult og selskab



Små tallerkener




Brød

Surdejsbrød med fransk smør

42 kr.



Oliven

Marinerede blandede oliven med appelsin og citron

52 kr.



Ansjoser

Spanske saltmodnede ansjoser med olivenolie og citronskal

55 kr.



Butter Beans

Dip af butter beans med rosmarin og olivenolie

55 kr.



Charcuteri

Fru Nielsens lufttørret skinke og fennikelsalami fra Nørresøby slagteren på Fyn

68 kr.



Friskost

Hjemmelavet friskost med saltet citron, ristede pinjekerner og frisk oregano

73 kr.




Store tallerkener




Røget laks og sprøde salater med mormordressing

Skiver af røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse, sprøde salater med mormordressing, purløg og friskrevet peberrod. Serveres med surdejsbrød og fransk smør

145 kr.



Nye kartofler, ærter og smilende æg

Nye kartofler, ærtecreme og friske ærter, sprød salat, smilende æg og revet ost. Serveret med surdejsbrød og fransk smør

142 kr.



Mozzarella alla penzanella

Mozzarella fra La Treccia med friske tomater, melon, agurk, sprøde brødkrummer og grønne urter. Serveret med surdejsbrød og fransk smør

150 kr.



Herkules Niçoise

Linefanget tun fra Yurrita, smilende æg, sommergrønt, kapers og urtecreme. Serveret med surdejsbrød og fransk smør

158 kr.




Toast




Grillet toast

Med slagterens skinke, ost og mild sennepsdressing. Syltede rødløg og cornichoner

90 kr.



Børnetoast

Med slagterens skinke og mild ost

75 kr.


Nyt_Logo_2025_Mørk_Grøn_edited.png

Georg Brandes Pl. 3

1307 København K

Tlf: 53 73 09 00

Åbningstider

Tirsdag til lørdag 

9.00 - 19.00

Søndag og mandag

 9.00 - 18.00

Vi tager ikke imod bordreservationer for selskaber under 15 personer

Se mere her

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Herkules Pavillonen

© 2025 Herkules Pavillonen

bottom of page