
Frokost
Serveres tirsdag - søndag fra 12.00 - 15.30 Mandag er køkkenet lukket Sammensæt små og store tallerkener efter sult og selskab
Små tallerkener
Brød
Surdejsbrød med fransk smør
42 kr.
Oliven
Marinerede blandede oliven med appelsin og citron
52 kr.
Ansjoser
Spanske saltmodnede ansjoser med olivenolie og citronskal
55 kr.
Butter Beans
Dip af butter beans med rosmarin og olivenolie
55 kr.
Charcuteri
Fru Nielsens lufttørret skinke og fennikelsalami fra Nørresøby slagteren på Fyn
68 kr.
Friskost
Hjemmelavet friskost med saltet citron, ristede pinjekerner og frisk oregano
73 kr.
Store tallerkener
Røget laks og sprøde salater med mormordressing
Skiver af røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse, sprøde salater med mormordressing, purløg og friskrevet peberrod. Serveres med surdejsbrød og fransk smør
145 kr.
Nye kartofler, ærter og smilende æg
Nye kartofler, ærtecreme og friske ærter, sprød salat, smilende æg og revet ost. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
142 kr.
Mozzarella alla penzanella
Mozzarella fra La Treccia med friske tomater, melon, agurk, sprøde brødkrummer og grønne urter. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
150 kr.
Herkules Niçoise
Linefanget tun fra Yurrita, smilende æg, sommergrønt, kapers og urtecreme. Serveret med surdejsbrød og fransk smør
158 kr.
Toast
Grillet toast
Med slagterens skinke, ost og mild sennepsdressing. Syltede rødløg og cornichoner
90 kr.
Børnetoast
Med slagterens skinke og mild ost
75 kr.