top of page
IMG_0098.jpg
NYE.Herkules_redigerede.jpg
Marie foto_redigerede_redigerede.jpg

 HERKULES PAVILLONEN

”Det har været vores vision at forvalte et eksklusivt stykke kultur midt i byens hjerte på en måde, så det bliver et folkeligt, imødekommende og uprætentiøst sted, hvor både borgere, erhvervslivet og turister kan føle sig hjemme,”

 

Herkules Pavillonen i Kongens have er en helt særlig bygning i en helt særlig have. I denne smukke pavillon er der i dag åbent op for caféservering ude i det fri i sommerhalvåret - og for selskaber og møder inde i de kongelige gemakker på førstesalen, hele året.

 

 

HVEM ER VI

Merete Becker Ive

Forpagter
Direktør/madkreatør Merete er daglig leder af Herkules Pavillonen. Efter i flere år at have drevet et mindre skihotel i Alperne har hun nu valgt at bruge sin erfaring og sine kræfter på at både caféen, hverdagen og festerne i pavillonen altid er en særlig oplevelse, hvor kvalitet, værtskabet og en hyggelig atmosfære er i fokus.

Marie Langhorn

Kok og daglig leder

Marie byder vores gæster på hjemmelavet mad og kager, tilberedt af de bedste råvarer helst fra lokale leverandører. 

For mig er maden mere end blot at dække vores basale behov. Måltidet samler folk, giver dem noget at tale om og over - samt energi til
dagen. 

Marie har altid elsket at stå i et køkken – og byder, sammen med sit køkkenteam, vores gæster på rustik, hjemmelavet mad, tilberedt af de bedste råvarer.

bottom of page