top of page

Herkules Julefrokost 2017

 

Varm velkomstdrink serveret udendørs under markise med varmer

 

Lune stegte sild med bananløg og tyttebær

 

Marineret sild lagt på karrycreme og sprøde æbler

 

Torskesalat med æg, rejer og dild

 

Lune stegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade

...

Fuglelever mousse med syltede skovsvampe

 

Porchetta, urtefarseret svineslag med sprøde svær

 

Confiteret andelår med timian

 

Pommes anna,  små varme kartoffelterrine

 

Sprød vintergrøntkål med stegte æbler, nødder  og timian

 

Rødbeder syltet med kanel og  stjerneanis

 

Ølsennep

 

2 slags ost med sprødt og sylt  

 

Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce og sukkerristede mandler

 

Rugbrød og hjemmebagt koldhævet hvedebrød

 

 

Kaffe/Te med julekager

 

                        Øl/vin/ a libitum under frokost/middag                  

 

               Frederiksdal ”portvin” på kirsebær til Risalamande

bottom of page