Herkules Julefrokost 2017
Varm velkomstdrink serveret udendørs under markise med varmer
Lune stegte sild med bananløg og tyttebær
Marineret sild lagt på karrycreme og sprøde æbler
Torskesalat med æg, rejer og dild
Lune stegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
...
Fuglelever mousse med syltede skovsvampe
Porchetta, urtefarseret svineslag med sprøde svær
Confiteret andelår med timian
Pommes anna, små varme kartoffelterrine
Sprød vintergrøntkål med stegte æbler, nødder og timian
Rødbeder syltet med kanel og stjerneanis
Ølsennep
…
2 slags ost med sprødt og sylt
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce og sukkerristede mandler
Rugbrød og hjemmebagt koldhævet hvedebrød
Kaffe/Te med julekager
Øl/vin/ a libitum under frokost/middag
Frederiksdal ”portvin” på kirsebær til Risalamande