FORÅR/SOMMER FROKOST BUFFET I HERKULES PAVILLONEN 2020
BUFFET FORÅR/SOMMER
Kokkens hjemmelavet snack
45,- per person
-------------------------
Koldrøget laks med rygeostcreme, frisk ærtepesto, sprøde radisser og ristet boghvede
Salat af solmodne tomater, cremet burrata og coppa (lufttørret skinke)
Lune butterdejstærter med spinat, sommerløg og ærteskud
Friske grillede asparges med salsa verde og friskpillede rejer
_______________________________
Urtefaseret unghanebryst ”cæsar-style” med sprøde salater, crutoner og parmasan
Langtidsstegt lammebov med merian og karamelliseret løgchutney
Tzatziki med saltede courgetter, agurk og lime
Salat med perlebyg, bagte gulerødder, modne ferskner, mynte og ristet boghvede
Rødbedehumus med feta, ristede korianderfrø og blåbær
Nye kartofler med grov sennepsvinaigrette, sprøde grønsager og kørvel
Hjemmebagt brød og smør
_______________________________
Herkules pavlova med frugt i sæson, vaniljecreme og sorbet
Buffet pris per person 405,00 KR
Tilvalg oste med hjemmebagt knækbrød 75,00 KR
Kaffe/te 35,00 kr per person
Minimum 20 personer (voksne)
Lokaleleje inklusive afgifter 5.000,00 KR



