Kære Gæster

 

COVID-19

Som følge af anbefalingen fra Statsministeriet holder vi lukket.

Vi forventer at åbne fredag den 1. maj 2020

men følger løbende Statsministeriets anbefalinger.

 

Vi skal alle bakke op og bidrage om tiltagene for at mindske

de menneskelige omkostninger i denne situation.

 

Pas på hinanden på afstand

 

FORÅR/SOMMER FROKOST MENU I HERKULES PAVILLONEN 2017

EFTERÅR/VINTER

VELKOMST

Kokkens hjemmelavet snack                  45,- per person

Forret

 

Jordskokkesuppe med smørristet havtaskekæbe og ristede mandler

 

Torskerillette med marineret rosenkål, bagte saltmandler og stegt rugbrød

 

Carpaccio af okse med langtidsbagte tomater, estragoncreme og parmesan

chips

 

Terrine af Fois Gras og kalvekæber med portvinsmarinerede blombær (+30 kr)

 

 

Hovedret

 

Intervalstegt kalvefilet og braiseret spidsbryst med kartoffel pommes anna,

glaserede gulerødder, bagte løg og rødvinsglace

 

Stegt torsk med stegte svampe og æbler og persille stegte aspargeskartofler

 

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos, rustikke grøntsager og ristede

kantareller

 

 

Dessert

 

Gammeldags æbletrifli i glas

 

Mandelkage med brombærcreme og marineret appelsin

 

Lakridsmarengs med Kastberg gourmet-is og citrus marineret bær

 

 

Tre retter kr. 340,00

Hertil lokaleleje + drikkevarer