FORÅR/SOMMER FROKOST MENU I HERKULES PAVILLONEN 2017
​
EFTERÅR/VINTER
​
VELKOMST
​
Kokkens hjemmelavet snack 45,- per person
​
Forret
Jordskokkesuppe med smørristet havtaskekæbe og ristede mandler
Torskerillette med marineret rosenkål, bagte saltmandler og stegt rugbrød
Carpaccio af okse med langtidsbagte tomater, estragoncreme og parmesan
chips
Terrine af Fois Gras og kalvekæber med portvinsmarinerede blombær (+30 kr)
Hovedret
Intervalstegt kalvefilet og braiseret spidsbryst med kartoffel pommes anna,
glaserede gulerødder, bagte løg og rødvinsglace
Stegt torsk med stegte svampe og æbler og persille stegte aspargeskartofler
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos, rustikke grøntsager og ristede
kantareller
Dessert
Gammeldags æbletrifli i glas
Mandelkage med brombærcreme og marineret appelsin
Lakridsmarengs med Kastberg gourmet-is og citrus marineret bær
Tre retter kr. 340,00
​
​
Hertil lokaleleje + drikkevarer