top of page

FORÅR/SOMMER FROKOST MENU I HERKULES PAVILLONEN 2017

​

EFTERÅR/VINTER

​

VELKOMST

​

Kokkens hjemmelavet snack                  45,- per person

​

Forret

 

Jordskokkesuppe med smørristet havtaskekæbe og ristede mandler

 

Torskerillette med marineret rosenkål, bagte saltmandler og stegt rugbrød

 

Carpaccio af okse med langtidsbagte tomater, estragoncreme og parmesan

chips

 

Terrine af Fois Gras og kalvekæber med portvinsmarinerede blombær (+30 kr)

 

 

Hovedret

 

Intervalstegt kalvefilet og braiseret spidsbryst med kartoffel pommes anna,

glaserede gulerødder, bagte løg og rødvinsglace

 

Stegt torsk med stegte svampe og æbler og persille stegte aspargeskartofler

 

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos, rustikke grøntsager og ristede

kantareller

 

 

Dessert

 

Gammeldags æbletrifli i glas

 

Mandelkage med brombærcreme og marineret appelsin

 

Lakridsmarengs med Kastberg gourmet-is og citrus marineret bær

 

 

Tre retter kr. 340,00

​

​

Hertil lokaleleje + drikkevarer

bottom of page